arkisto - valitse vuosi

Lisävihkolliset uudet virsikirjat tilattavissa!

Haluatko ostaa lisävihkollisen virsikirjan?
Ilmoita ostohalukkuutesi kirkkoherranvirastoon marraskuun loppuun mennessä. Virskirjat tilataan yhteistilauksena joulukuun alussa. Kirjan saa lunastaa maksua vastaan kirkkoherranvirastosta, kun tilaukset ovat saapuneet. Tästä siis vinkki vaikka joululahjaksi!

Kirkkovirsikirjan kokoinen virsikirja on kangaskantinen ja siinä on viisi merkitsesmisnauhaa. Kannen värivaihtoehdot ovat punainen ja tummanharmaa. Hinta n. 22 euroa.
Pienemmän ns. taskukokoisen lisävihkollisen virsikirjan hinta on n. 13 euroa (ei värivaihtoehtoa).

Mikäli haluat ostaa uuden lisävihkon sisältävän virsikirjan, ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi sekä kirjavalintasi (punainen tai harmaa / taskukoko) kirkkoherranvirastoon joko puhelimitse 040 153 4736 (ma-pe 8-14) tai sähköpostilla saarijarvi@evl.fi